Управлінці розпочали навчання на програмі Key Executive MBA

27 Бер 2015

11 березня у LvBS розпочала навчання нова група на програмі Key Executive MBA.  Управлінці, які представляють різні галузі бізнесу, приєднались до однієї з найбільш динамічних та інноваційних програм в Україні.

Це підприємці, які ведуть успішний бізнес у різних секторах економіки: виробництво металевих конструкцій та металообробка (ТзОВ «Екран»), імпорт та реалізація полімерів (Resin Imex General Trading LLC, ОАЕ), імпорт та виготовлення туристичного спорядження (ТзОВ «Горгани»), рітейл (мережа «Наш Край»), мережа кав’ярень та виробництво шоколадних виробів (Львівська майстерня шоколаду).

Перший модуль для нової групи розпочався з повного занурення у активну навчальну атмосферу завдяки курсу «Стратегічний маркетинг» від Олени Мальцевої, екс-генерального директора «Компаньйон груп». Група обговорювала роль і місце маркетингу в компанії, працювала над кейсом про виведення на ринок нового бренду та дискутувала щодо необхідності казати «Ні!» не своїм клієнтам. Закінчення курсу відбудеться в червні, до цього часу учасники мають написати есе щодо стратегічних маркетингових рішень для своєї компанії.

Другий день учасники вчились «на перетинах»: група КЕМВА протягом цілого дня розмірковувала про покликання бізнес-лідера та візії реформ в Україні. Розпочалось все зі зустрічі з екс-міністром культури Євгеном Ніщуком, який поділився своїм баченням відповідальності бізнесу та ролі культури для українського суспільства. Після – спілкування з Андрієм Костюком, адвокатом, філософом за освітою, про виклики перед бізнес-лідерами у постмодерному світі. Закінчився день активною дискусією щодо стратегічного бачення змін, зокрема у контексті  «Договору заради гідності» Несторівської групи, який представила Вікторія Бриндза, керівник аналітики компанії pro.mova .

Закінчився модуль дводенним курсом «Стратегічний HR та управління людським капіталом» від Андрія Рождественського, керівника ARS.Conculting, екс-заступника HR-директора Ощадбанку. За допомогою численних практичних завдань, учасники вчились як донести цінності компанії своїм працівникам і збудувати завдяки цьому успішну структуру.

Наступний модуль відбудеться відразу після Великодня – група Key Executive MBA матиме унікальну нагоду працювати на новому курсі провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького.