EFMD Alumni Relations Seminar: Тетяна Новолодська представила Бізнес-школу УКУ на міжнародній події

31 Січ 2023

Бізнес-школа УКУ – це не тільки про розвиток та навчання українського бізнесу, але й про самонавчання та внутрішнє вдосконалення всередині команди. Оскільки Бізнес-школа УКУ є повноправним членом European Foundation for Management Development, це дозволяє членам спільноти брати участь у різноманітних міжнародних подіях, здобувати нові знання та вдосконалювати свої навички. Однією з таких подій стала серія вебінарів EFMD Alumni Relations Seminar для менеджерів комунікації з випускниками спільнот. Метою організації події було поглибити знання про кожну з ключових сфер зв’язків з випускниками та зрозуміти пріоритети для створення та розвитку нових стратегій комунікації. Менеджерка Асоціації випускників та Спільноти LvBS Тетяна Новолодська поділилася своїми враженнями щодо участі в цьому заході.

В ролі головної експертки події була Сара Сідман, виконавчий директор із залучення, аналізу та консалтингу Media Minds Global (Великобританія). Своїм досвідом та знаннями з учасниками вебінарів ділися такі провідні спеціалісти, як: Ерін Галлетт,  Емілі Крістоу,  Джозеф Фартінг та Морін О’Хара.

Тетяна зазначила, що це її перший досвід міжнародного воркшопу у сфері комунікації: «Я відчувала, що потребую свіжого подиху для роботи зі Спільнотою, розширення кордонів. І ось мені трапляється воркшоп, де я можу познайомитися з іншими менеджерами спільноти випускників із цілого світу навчаючись, ділячись досвідом та налагоджуючи контакти для майбутніх таких партнерств. Мене вразила відкритість та простота спілкування. Я була рада дізнатися про шлях становлення спільнот випускників, цікаві кейси, які змушували розмірковувати над тим, що  ми можемо запроваджувати у своєму університеті та в Бізнес-школі, щоб досягати цілей та які цілі брати пріоритетними. Сподіваюся, що наступним кроком може стати виїзд на такі воркшопи, фізичне знайомство і продовження співпраці на рівні Alumni to Alumni».

За словами Тетяни найбільшою цінністю участі EFMD Alumni Relations Seminar для неї стала можливість познайомитись з колом тих, хто працює зі спільнотою випускників в різних бізнес-школах – членах EFMD. Менеджерка мала можливість  розповісти європейській бізнес-спільноті про Бізнес-школу УКУ, про актуальні події в Україні та як живе та діє спільнота випускників LvBS в цій реальності. Також корисним досвідом стало знайомство з міжнародними практиками у сфері менеджменту та організації подій.

А ми нагадуємо, що Бізнес-школа УКУ здобуде повноправне членство в European Foundation for Management Development (EFMD). Таке рішення було затверджене 12 грудня 2022 року Комітетом з розгляду питань членства Європейської фундації розвитку менеджменту. EFMD – найбільша в Європі мережева асоціація у сфері розвитку менеджменту, що об’єднує 972 інституційні організації-члени з 90 країн світу та 30 000 професіоналів у сфері розвитку менеджменту.