Обираємо кандидатів на номінації LvBS Alumni Awards 2022

28 Жов 2022

Бізнес-школа УКУ традиційно в листопаді визначатиме лідерів серед випускників магістерських програм та вручатиме їм LvBS Alumni Awards. Усе це відбудеться під час Великої щорічної зустрічі LvBS Alumni Leadership Day 2022, яка проходитиме 19 листопада в УКУ.

Випускники магістерських програм Key Executive MBA,  MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship та MSc in Marketing Management  самостійно номінують кандидатів на нагороди, тому ми дуже закликаємо вас скористатися цим правом.

Цього року Рада випускників та Бізнес-школа УКУ визначили три актуальні до часу та обставин номінації на LvBS Alumni Awards 2022

The Business Breakthrough 2022 (прорив у бізнесі у період війни, або розвиток індустрії в цілому, вихід на експорт, впровадження інновативних рішень).

The Leadership through Resilience 2022 (приклад лідерства і відновлення після важких перепон, адаптивність і швидкість, запуск послуги, яка критично необхідна у військовий час, чи яка не існувала раніше, заповнення прогалин).

Service and Impact 2022 (соціальна відповідальність лідера в часі війни в дії, вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності, рішення, впроваджені системно).

Подати кандидатури на номінацію LvBS Alumni Awards 2022 можна до 10 листопада включно тут: lvbs.top/2ms Для цього потрібно заповнити коротку форму*( її можуть заповнювати лише випускники магістерських програм Бізнес-школи УКУ), де вказати:

  • прізвище та ім’я номінанта, 
  • обрати номінацію,
  • аргументовано написати коротке пояснення (від 5 речень), чому саме ця кандидатура достойна отримати нагороду 2022 в обраній номінації на вашу думку. Ви можете також подавати свої кандидатури з аргументацією, чому на вашу думку саме ви заслуговуєте цьогоріч на відзнаку в цій номінації.
    Одного й того ж кандидата можна подавати на різні номінації.

Як обиратимуть переможців?
Переможців шляхом голосування визначатиме комісія у складі представників Ради випускників, засновників та керівників LvBS, а також членів наглядової ради.

Результати будуть оголошені 19 листопада 2022 на Великій щорічній зустрічі випускників LvBS Alumni Leadership Day 2022. Отож, уже зараз внесіть собі цю дату в календарі та готуймося разом до зустрічі.

Нагадаймо собі також, як це було в попередні роки: 

Alumni Awards 2021. Номінанти. Вручення нагород
Alumni Awards 2020. Номінанти. Вручення нагород
Alumni Awards 2019. Номінанти. Вручення нагород.
Alumni Awards 2018 вручення нагород.

Бізнес-школа УКУ активно підтримує своїх випускників у їх досягненнях та починаннях, отож давайте спільно відзначимо ваші здобутки!