LvBS та Prometheus стали стратегічними партнерами

2 Лип 2020

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та найбільша в Україні платформа онлайн-курсів Prometheus стали стратегічними партнерами, підписавши договір про співпрацю. Зокрема, спільно працюватимемо над розробкою нових актуальних онлайн-курсів. Мета нашої співпраці – поширення якісної бізнес-освіти в Україні.

Початок карантину в Україні співпав у часі із запуском першого онлайн-курсу Львівської бізнес-школи УКУ «Давид перемагає: сила асиметричного мислення» на платформі Prometheus. Вже у червні на другий набір зареєструвалось 550 учасників.

«З початком кризи потреба у знаннях не зменшилась, а навіть зросла і  зважаючи на обставини, ми зрозуміли, що потрібно переформатовуватись. Частину навчання ми перевели у віртуальний формат, але нова реальність – це завжди нові можливості і ми усвідомили, що з онлайн-навчанням можемо залучити абсолютно нову аудиторію, яка до цього не могла приїжджати на наші програми до Львова, Києва, Харкова чи Івано-Франківська. А співпраця з Prometheus подвоїть наш вплив на розвиток бізнес-освіти в Україні. У нас спільні цінності, бажання рухатись в одному напрямку і за будь-яких обставин надати необхідні знання учасникам», – зазначила Мар’яна Новоставська, керівник програм управлінського розвитку LvBS. 

«Відтепер слухачі Prometheus отримають можливість навчатися на онлайн-курсах провідної бізнес-школи країни, яка вибудовує в Україні бізнес-освіту світового рівня. А викладачі LvBS зможуть навчати в десятки разів більше студентів, спираючись на аудиторію в 1 250 000 зареєстрованих слухачів Prometheus – найбільшої платформи онлайн-навчання в Україні, – зазначив співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

Це перше подібне партнерство між провідною бізнес-школою і платформою онлайн-навчання в Україні, що знаменує собою початок цифрової революції в українській бізнес-освіті»