Вступ 2021 до LvBS: Майбутнє починається сьогодні!

9 Лют 2021

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) відкриває вступ на 5 магістерських програм професійного рівня, акредитованих Міністерством освіти та науки України. Запрошуємо на навчання на Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship, MSc in Marketing Management! 

Реєструйтесь на сторінках програм на нашому сайті та заповнюйте аплікаційну форму, а далі менеджери сконтактуються з вами та розкажуть докладніше про вступ та умови ранньої реєстрації. Адже до 1 червня 2021 року включно діє ціна ранньої реєстрації.

  • *Ціна Early bird закріплюється за вступниками при умові: ранньої реєстрації на сайті, проходження співбесіди та успішного складання вступних випробувань. Окрім того, оплату за навчання на кожну з програм відтепер можна розбити на 5 платежів. Зверніть увагу, що кількість місць обмежена.

Перший крок – реєстрація на сайті та успішне проходження співбесіди.

Нагадуємо, що для для бакалаврів, які мають намір вступити на програми MSc in Marketing Management та MSc in Innovations and Entrepreneurship, потрібно до 5 березня 2021 року зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання. Деталі тут!

Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, лідерства, що допомагає вистояти у найскрутніші часи.

MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.

MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть розвивати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Контактна особа:  Євгенія Краленкова,  097 588 51 64, ekralenkova@lvbs.com.ua

Слідкуйте за оновленням інформації про вступ на нашому сайті!