Липень у LvBS  – старт офіційної вступної кампанії!

29 Чер 2018

З 2 по 28 липня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) триватиме офіційна вступна кампанія на магістерські програми. Це 4 програми професійного рівня, акредитовані Міністерством освіти та науки України: Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship. Запрошуємо долучитися до спільноти зростання LvBS!

Прийом документів триватиме з 2 липня по 28 липня 2018 року. Документи подаються в приймальну комісію за адресою: Львів, вул. Свенціцького, 17, авд. 120. Також можна подавати документи в електронному форматі за посиланням. 

Перелік документів:

  •          заява в паперовій формі;
  •          диплом державного зразка про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста, магістра за особистим вибором – оригінали або копії та додаток до нього;
  •          копія документа, що посвідчує особу та громадянство (1, 2, 11 (сторінки прописки) або паспорт громадянина України для виїзду за кордон;
  •          копія ідентифікаційного коду;
  •          копія військового квитка або приписного свідоцтва (для хлопців), крім випадків, передбачених законодавством;
  •          шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см;
  •          есе.
    Більш докладну інформацію про перелік документів та вступні випробування запитуйте у менеджерів програм.

Детальна інформація про подачу документів тут!

Вступні випробування відбуватимуться у два тури 18-20 липня та 31 липня-2 серпня. З детальним розкладом вступних випробувань можна ознайомитись на сайті для вступників за посиланням. З програмами вступних випробувань можна буде ознайомитись за посиланням.

Для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня) за іншою спеціальністю необхідною умовою допуску для здачі фахових випробувань є попереднє успішне складання додаткового вступного випробування.

У LvBS набір триває на такі програми:

Key Executive MBA – це програма для власників та керівників бізнесу, які приймають стратегічні рішення щодо майбутнього компанії, прагнуть залучити найкращі таланти, працюють над собою, задля успіху бізнесу, вірять, що бізнес має безпосередній вплив на розвиток суспільства і країни в цілому.

MSc in Technology Management – єдина професійна програма магістерського рівня у Східній Європі, спеціально розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.

MA in Human Resources and Organization Development – єдина магістерська програма міжнародного рівня в Україні з управління персоналом та організаційного розвитку. Вона розроблена спеціально для тих HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнесу в технологічній або інноваційній сферах. Для амбітних людей, що готові до створення та запуску своїх бізнес-проектів.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) заснована у Львові 10 років тому Українським католицьким університетом та провідними компаніями з різних галузей. Місія Школи: Україна на бізнес-карті світу. Школа пропонує чотири професійні програми магістерського рівня та програми управлінського розвитку, а також корпоративні програми навчання. Школа має міжнародну акредитацію Central and East European Management Development Association, магістерські програми акредитовані Міністерством освіти та науки України.