UCU Business School Alumni Awards 2023. Розпочато подання кандидатів на номінації

UCU Business School Alumni Awards 2023. Розпочинаємо подання кандидатів на номінації з-поміж випускників магістерських програм Бізнес-школи УКУ.

Alumni Awards 2023 – це щорічне нагородження випускників Бізнес-школи УКУ за досягнення, визначені в номінаціях, що затверджує Рада Асоціації випускників разом із Бізнес-школою. Ця традиція започаткована Радою у 2018 році.

LvBS alumni awards

Випускники магістерських програм Key Executive MBA,  MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship та MSc in Marketing Management  самостійно номінують кандидатів на нагороди, тому ми дуже закликаємо вас скористатися цим правом.

Пропонуємо три номінації, визначені торік, а також нову, в якій відзначатимемо тих випускників, компанії чи організації яких будують бренд України на глобальному рівні та відзначилися, як амбасадори України впродовж року, що минає. Окремо Рада Асоціації запропонувала номінацію на кращого інтегратора, щоб заохочувати активне спілкування всередині Спільноти.Щоб подати номінантів, потрібно заповнити форму.

  • The Business Breakthrough Award 2023 

Прорив у бізнесі у період війни, або розвиток індустрії в цілому, вихід на експорт, впровадження інновативних рішень.

  • Service and Impact Award 2023  

Соціальна відповідальність лідера в часі війни в дії, вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності, рішення, впроваджені системно.

(Активна участь у громадських та/або бізнес-асоціаціях. Активний інтерес до громадянського, культурного, соціального та морального добробуту громади, виражений в конкретних діях. Бізнес зі значним досвідом виняткової щедрості завдяки прямій фінансовій підтримці або значній кількості волонтерського часу).

  • The Leadership through Resilience Award 2023 

Приклад лідерства і відновлення після важких перепон, адаптивність і швидкість, запуск послуги, яка критично необхідна у воєнний час чи яка не існувала раніше, заповнення прогалин.

  • The Global Outreach Award 2023

Ambassador of Ukraine on The Global Market. Компанії та особи, які розвивають бренд України на бізнес-карті світу, будують бренд України, як країни підприємців, якісних продуктів, чесного, конкурентоспроможного, відповідального бізнесу та організації, що впливають.

Alumni Networking Guru Award 2023 – номінація виключно від випускників: номінування за активність в спільноті. Історії співпраці між випускниками. Кращий інтегратор. 

Подати кандидатів на номінації можуть виключно випускники та Бізнес-школа УКУ.

Конкурс триває до 5 листопада включно. Щоб подати номінантів, потрібно заповнити форму .

Переможців буде оголошено 18 листопада під час Великої щорічної зустріч випускників Бізнес-школи УКУ: Alumni Leadership Day та вручення Alumni Awards 2023. Ознайомтесь з умовами конкурсу UCU Business School Alumni Awards 2023 у положенні.

Нагадаймо собі також, як це було в попередні роки: 

Alumni Awards 2022. Номінанти. Вручення нагород.
Alumni Awards 2021. Номінанти. Вручення нагород
Alumni Awards 2020. Номінанти. Вручення нагород
Alumni Awards 2019. Номінанти. Вручення нагород.
Alumni Awards 2018 вручення нагород.

Бізнес-школа УКУ активно підтримує своїх випускників у їх досягненнях та починаннях, отож давайте спільно відзначимо ваші здобутки!

Запрошуємо бронювати собі також час на Alumni Leadership Day та вручення Alumni Awards 2023 у календарі!

Додати в календар